Studiu de caz /

Explorează modul în care un Rebrand a ajutat o platformă de descoperire a sănătății în industria sănătății

Prezentare generală

Qubed Agency este o agenție de branding și design web care oferă servicii de înaltă calitate în domeniile tehnologiei, învățării automate, marketing, crowdfunding și alte afaceri legate de tehnologie. Cu o echipă de experți transversali, Agenția Qubed a schimbat dinamica lumii Branding-ului.

Client: Neuronytics

Neuronytics este o piață absolută bazată pe tehnologie. Oamenii și organizațiile pot colecta și tranzacționa cu ușurință date despre biomarkeri neuro. Neuronytics se asigură că anonimatul este esențial pentru fiecare utilizator care intră la bord cu ei.

Ce facem noi:

Am schimbat numele Neuronytics. De la proiectarea site-ului web de la zero până la realizarea unui nou logo, la Qubed Agency ne-am asigurat că Neuronytics apare ca un nou brand. De la proiectarea logo-ului, staționară, proiectarea standului expo, site-ului web, hârtie albă, până la diagrame / infografii, agenția Qubed a lucrat zile și nopți pentru a oferi brandului o nouă imagine și identitate, cu mai multă atenție asupra orientării către client.

Logo

Acest logo interactiv și inovator este o descriere a serviciilor medicale pe care Neuronytics le oferă. Designerii noștri de logo-uri au folosit simboluri ale neuronilor pentru a face logo-ul cât mai relevant posibil cu Neuronytics. Prin prezentarea mai multor concepte folosind semnul unui neuron, Qubed Agency s-a asigurat că sigla reprezintă adevăratul suflet al companiei.

Logo vechi

Propuneri de logo noi

Strategie

Neuronytics va fi o piață absolută bazată pe tehnologie. De la tranzacționarea datelor despre biomarkeri neuro la jocuri unice, site-ul web va fi un deliciu absolut. Strategia principală a Agenției Qubed este de a face site-ul web mai ușor de utilizat. De la creșterea implicării utilizatorilor până la satisfacerea nevoilor de eficacitate. UI / UX este făcut mai interactiv și mai digital. Toate caracteristicile sunt ușor accesibile.

Design UX și UI

Agenția Qubed a făcut ca designul interfeței de utilizare să fie mai prietenos cu dispozitivele mobile. Interfața de utilizare este mai orientată către utilizator și mai receptivă. Cu o interfață de utilizare transparentă, interacțiunea cu utilizatorii este mai fezabilă.

SITE NOUSITE VECHI

Hârtie albă

Derulați prin Cartea albă Neuronytics pentru a afla ce servicii oferă.

Impact

Agenția Qubed a făcut din Neuronytics un sistem unic de urmărire a sănătății digitale, oferind rebrandingul în modul corect. De la proiectarea noului logo până la realizarea proiectării staționare, a standului expo, site-ului web, hârtie albă și diagrame / infografii, agenția Qubed a făcut totul.

Papetărie

De la transformarea biomarkerilor neuro în mainstream, permițând utilizatorilor să interacționeze digital cu Neuronytics, Agenția Qubed a făcut ca designul de papetărie să fie mai profesional, mai ușor de utilizat și mai util. În plus, Neuronytics a adăugat un plus de profesionalism și unicitate.

ÎNCEPE UN PROIECT ACUM

Îți place ceea ce vezi?

înainte să pleci...

Te putem ajuta cu ceva?