SERVICIILE NOASTRE

Lucrăm pentru tine lucrând cu tine

Vei putea înțelege motivul pentru care suntem cei mai buni de pe piață o dată ce începem colaborarea.

Webdesign

Un website responsive și atrăgător poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. Oamenii iubesc să utilizeze site-uri care sunt bine concepute și ușor de folosit. Aspectul vizual atrăgător al unui site contează foarte mult și poate face într-adevăr diferența. Fie că este vorba despre o corporație sau de e-commerce, designurile și caracteristicile sale vor crea popularitate și astfel site-ul va ajunge în rândul publicului și circuitului de business. Este cunoscut faptul că website-urile reprezintă întreaga companie și dacă este adresat corect publicului țintă, va aduce oportunități de afaceri uriașe. Qubed Agency furnizează servicii de web design (Creare Magazin Online sau site de prezentare, optimizare seo, marketing online si rebranding) profesionale de top, utilizând în mod optim experiența sa pentru a crea un site câștigător în orice tip de industrie. Un website de calitate, ușor de utilizat reprezintă un bun al companiei tale.

Branding

Brandul este identitatea, unicitatea ta, reprezintă valorile tale fundamentale, mesajul, punctele tale forte. Tu ești brandul tău și este esențial modul în care îl creezi chiar dacă brandul există deja. Prin urmare, Brandul reprezintă o îmbinare a percepțiilor și emoțiilor consumatorului cu privire la compania și produsele tale. Abilitățile noastre creative de branding legate de designul identității, strategia pentru conținut, copywriting, relații cu clienții și calitatea reală a produsului tău te vor ajuta să îți creezi propriul brand. Te ajutăm să prezinți compania ta ca fiind cel mai important brand al momentului și îți oferim servicii de branding de cea mai bună calitate, cât ai clipi din ochi.

Servicii de Graphic Design

Graphic Design se bazează în principal pe utilizarea creativă și diversificată de cuvinte, imagini, limbi, idei și soluționare de probleme. Abordarea noastră în ceea ce privește Graphic Design vizează folosirea de instrumente cum ar fi broșuri, fluturași, design meniuri, reviste, bannere, etichete și multe altele. Ideile eficiente și promovarea valorii sunt esențiale pentru munca de bună calitate. Principiul nostru fundamental se bazează pe cercetare, procesul de design și profesionalism. La fel ca în toate celelalte activități ale noastre, punem accentul în principal pe ascultarea și punerea în practică a viziunii tale. Nu contează cât de mic sau mare este proiectul – nu ne vom opri niciodată până când nu vei fi deplin mulțumit! Așa cum probabil ai ghicit – designul este pasiunea noastră și dorim să îți înfrumusețăm imaginea!

Crowdfunding

Suntem o agenție specializată în crowdfunding pe Kickstarter și Indiegogo, care oferă servicii complete. Cu ajutorul echipei noastre de designeri grafici, designeri 3D și copywriteri suntem pregătiți să încununăm cu succes eforturile tale de finanțare. Echipa noastră de design se va asigura că vei ieși în evidență prin creativitatea acesteia și prin stilul tău specific. De asemenea, ne vom concentra pe înțelegerea nevoilor tale în ceea ce privește afacerea ta online de crowdfunding și îți vom furniza soluții tehnologice de top, luând în considerare publicul țintă și piața.

Credem în ideea ta la fel de mult ca și tine. Contactează-ne pentru a afla modul în care te putem ajuta să îți pui în practică ideea pentru a intra pe piață cu încredere.

Logo Design

Cel mai Ușor și Rapid Mod de Creare a unui Logo pentru Afacerea Ta!

  Dacă nu te îndrepți spre nicăieri, nu vei progresa niciodată. Nu trebuie subestimată importanța unui logo de calitate în activitatea zilnică a afacerii tale. Fiind punctul central al brandului tău, logo-ul trebuie să exprime esența personalității afacerii tale și să producă o impresie memorabilă. Prin urmare, suntem aici pentru a ne asigura că afacerea ta arată grozav printr-un logo personalizat care te reprezintă și care creionează identitatea afacerii tale. Îți putem furniza designuri creative, având o experiență la nivel mondial în ceea ce privește conceperea de logo-uri personalizate.

Fotografie

Pentru promovarea produsului sau serviciului prestat de tine este indispensabil fotografia. Deși în zilele noastre apar în multe situații fotografii realizate de către smartphone-uri sau de către diferite aparate smart, totuși noi suntem de părere că este important viziunea și imaginația unui profesionist în cursul realizării fotografiilor, care necesită rutin și experiență în domeniu. Toate acestea în așa fel încât produsul sau serviciul să păstreze naturalețea și armonia, fără a fi manipulat sau fără aplicarea diferitelor tehnici care alterează realitatea.

Experiența noastră acoperă diferit genuri fotografice printre care fotografii de produse ori fotografii publicitare, fie despre prezentarea completă a unei întreprintederi, de la prezentarea portretelor de business, procesele producției până la produsul final.
Hoteluri, spații interoare, restaurante/pensiuni, imobiliare, mâncăruri și servicii.

ÎNCEPE UN PROIECT ACUM

Îți place ceea ce vezi?

înainte să pleci...

Te putem ajuta cu ceva?