DESPRE NOI

ECHIPĂ MICĂ. IDEI MARI.

Qubed este una dintre cele mai bune și elegante agenții-boutique de web design și branding digital din prezent. Suntem o echipă de nativi digitali specializați în website-uri high-end, UX-centric, crowdfunding și experiențe digitale. Combinând abilitățile noastre, strategia creativă și cea mai recentă tehnologie, ținem întotdeauna cont de dorințele utilizatorului.

Fondată în 2012, Qubed a luat naștere din dorința de a crea experiențe digitale atractive și captivante pentru branduri și afaceri de orice amploare. Prin design, Qubed te poate ajuta să crești rapid în funcție de dimensiunea și nevoile proiectului tău. Tehnologia noastră puternică și creativă te ajută să ai o prezență online fascinantă, captivantă, eficientă și profesională.

Fără limite creative, acordă-ți libertatea de a ne spune visul tău și administrează-ți întreaga afacere online.

Credem într-un parteneriat puternic, ceea ce ne permite să înțelegem foarte bine afacerea, publicul țintă și obiectivele tale. Scopul nostru este să furnizăm cele mai bune soluții nu doar pentru a finaliza cu succes fiecare provocare ci și pentru a depăși limitele tehnologiei și experienței utilizatorului.

Intră în lumea noastră și nu vei mai pleca niciodată.

MODUL NOSTRU

DE LUCRU

Echipă mică, colaborare și sprijin permanent al clientului

ECHIPĂ MICĂ

Lucrăm într-o echipă mică și creativă pentru a crea experiențe digitale captivante. Astfel, putem produce soluții dedicate și unice pentru clienții noștri.

COLABORARE ȘI ITERARE

Colaborarea cu clienții noștri reprezintă o etapă crucială pentru producerea celor mai bune soluții. Prototiparea, execuția și testarea rapidă fac parte din munca noastră de bază.

SUSȚINERE ȘI ADMINISTRARE

Prin campanii de marketing strategice și analizând participarea utilizatorilor, continuăm să producem îmbunătățiri și să asigurăm sprijin, susținând dezvoltarea clienților noștri.

CINE SUNTEM

NOI

Oszkar Miklos

founder – designer

Attila Hadnagy

graphic designer

Ildiko Miklos

marketing manager

Acs Zoltan

web developer

Levente Jozsa

photographer

Cezar Sigmirean

brand strategist

ÎNCEPE UN PROIECT ACUM

Îți place ceea ce vezi?

înainte să pleci...

Te putem ajuta cu ceva?